sobota, 22. oktober 2016

Kaj se dogaja z nami in našimi telesi? - 1.delŽivimo v obdobju, ko smo priča neverjetnim spremembam. Planet Zemlja prehaja skozi transformacijo in preboj, ki dviguje vibracijo celotnega  planeta. In kot njeni prebivalci, tudi mi vsakodnevno občutimo te stvari in posledično se dviguje tudi naša vibracija. To, kar ta trenutek doživljamo na planetarni ravni, imenujemo prebujanje planeta. Sam proces je naraven in kot tak nam ne daje možnosti  izbire, da ga obidemo. Vsi skupaj namreč prehajamo na višje vibracije, vibracije 5. Dimenzije, kjer je doma brezpogojna ljubezen, harmonija, radost, veselje, popolno zdravje in obilje za vsakogar. A da bi to dosegli, se mora najprej zrušiti star sistem – sistem 3. dimenzije, s starimi omejitvami, sodbami in vzorci, ki so močno zakodirani tudi v naših telesih. In to se ravnokar dogaja po vsem svetu.

Sistemi propadajo, laži se razkrivajo in resnica prihaja na površje. Odnosi, ki niso bili iskreni in pristni, se rušijo in končujejo. Vse z namenom, da zopet najdemo sebe, se sprejmemo in smo iskreni s seboj. Zunanji svet odraža našo notranjost in ljudje smo pozabili biti iskreni do sebe. Nadeli smo si maske, igrali vloge in se pretvarjali, da je vse v najlepšem redu. A resnica je bila daleč od tega. Ko smo »lagali« sebi in se pretvarjali, da smo nekdo, kar nismo, samo zato, da bi bili sprejeti, se je to začelo odražati tudi v svetu. Ustvarili smo svet poln laži, manipulacij in ustrahovanj… ker smo se bali, da bomo nekaj izgubili. Ker smo delovali iz zavesti pomanjkanja in revščine, smo ustvarili tekmovalnost in borbo za preživetje. In kar smo ustvarili vsi skupaj, imamo možnost to vsi skupaj tudi spremeniti. Vsak od nas prispeva svoj delež v svet. Vsak od nas je del mozaika, ki s svojimi prepričanji, sodbami in pogledi soustvarja svet, kot trenutno obstaja. Ni namen najti krivce za nastalo situacijo, temveč prevzeti odgovornost za svoj delež. Kaj je tisto, kar mi sami želimo izboljšati? Kaj želimo, da bi bi nam svet zrcalil nazaj? Sovražnost ali ljubezen, sodbe ali sprejemanje, jezo ali mir,…? Karkoli to je, moramo to najprej spremeniti pri sebi. Ozavestiti, da delovanje na starih vzorcih in prepričanjih ne pelje nikamor in ni nikomur prinesla nič dobrega (vsaj večini ne).

Torej, kaj lahko vsak posameznik sam naredi, da se spremenijo stvari v zunanjem svetu? Najprej je potrebno na novo spoznati sebe, kdo v resnici sploh smo in česa si želimo. Potrebno je biti iskren sam s seboj. Zatiskanje oči, iskanje krivcev ali prelaganje krivde na druge ne pelje nikamor, kvečjemu le dodaja k nastali situaciji in je korak nazaj. A verjamem, da nazaj nihče ne želi, da želimo vsi naprej, v lepšo in boljšo prihodnost. Torej jo ustvarimo.

Ta čas nam je v veliko pomoč, saj nas planet podpira pri tej spremembi. Temu se ne moremo izogniti in tisti, ki v tem ne želijo sodelovati, bodo izbrali smrt, naravno katastrofo ali bolezen in bodo svoj cikel evolucije nadaljevali na drugem planetu, ki jim vibracijsko bolj ustreza. In tukaj ni sodb – gre le za spremembo stanja energije. A vsi ostali, ki se odločimo v tem sodelovati, bomo šli skozi določene procese, za katere je dobro, da se jih zavedamo, saj nam bo tako veliko lažje.

Kot ste najverjetneje že opazili, gredo naša telesa skozi določene spremembe. Ker sprejemajo vedno več svetlobe in jo absorbirajo, prihaja nekako do mutacije telesa. Da bi lahko naša telesa dvignila vibracijo in postala Svetlobna telesa, se morajo najprej osvoboditi navezav in starih vzorcev, ki so močno zakoreninjena v našem fizičnem telesu in tudi ostalih energetskih telesih. Vsak posameznik to doživlja v svojem tempu. Tisti, ki to zavestno izberejo, gredo skozi spremembe hitreje, drugi, ki se tega ne zavedajo, gredo počasneje skozi ta proces skupaj s planetom. A vsi gremo skozi enak proces. 

Prvi znaki, ki se pokažejo, je povečano zanimanje za duhovno rast. Kar naenkrat nas začnejo zanimati mistične stvari, nevidni svet, ki nas obdaja. Odpirati se nam pričnejo naši intuitivni darovi, jasnovidnost, jasnoslišnost, jasnočutnost in jasnovednost, saj se nadgradi tudi naš DNK. Vemo stvari, ki jih nismo nikjer prebrali. Naše zavedanje se širi in lažje prepoznamo resnico. Vemo, kdaj je nekaj v redu in kdaj ni in ko temu zaupamo, dobimo dodatno potrditev, da smo na pravi poti. Tudi naše telo gre skozi nekakšno čiščenje oz. razstrupljanje. Vsa zgoščena energija v naših telesih se čisti in to lahko občutimo kot glavobol, bolečine v mišicah, napadi gripe. Celo prebava se nam lahko spremeni, saj stare travme in vzorci zapuščajo naše telo. Naša najljubša hrana nam začne smrdeti in kar naenkrat imamo željo po hrani, ki je nismo marali do sedaj. Naše telo je dostikrat utrujeno in potrebuje počitek. Spanje postane moteno in dostikrat se osebe ponoči zbujajo. Videvati pričnemo znake sinhronosti, kot so ponavljajoče številke (11:11, 22:22,..) ali ko srečamo osebo, na katero smo pomislili pred kratkim, ...

Telo se počasi kristalizira, saj prejema vedno več svetlobe in postanemo prevodnik za sidranje te svetlobe na planet. Karma odpade, saj je to del starih vzorcev. Sistemi se pričnejo rušiti, maske padajo in resnica prihaja na plan. Ljudje se prebujajo iz več tisočletne "kome" in prepoznavajo resnico. Odnosi, ki ne temeljijo na iskrenosti, tudi tisti dolgotrajni, se krhajo in končujejo. Če nismo bili iskreni do sebe, če nismo sebe in svojih potreb postavili na prvo mesto, je zdaj prišel čas, da se to spremeni. Naša srčna čakra se začne odpirati in širiti, kaj je posledica sprejemanja več luči. Posledično v nas prične naraščati sočutje in ljubezen do sebe in drugih. Svet vidimo drugače in želimo biti doprinos svetu. Kar naenkrat se nam lahko poredi želja po služenju ljudem , planetu... da delamo nekaj koristnega. Služba ali delo, ki smo ga opravljali do sedaj nas ne veseli več in iščemo nekaj, kar nam da globji pomen in občutek izpolnjenosti.Spraševati se začnemo o pomenu življenja. Je to res vse, kar je? Je kaj več? Srečujemo se z nihanji v našem razpoloženju. V enem trenutku smo popolnoma samozavestni, že takoj naslednji trenutek nas popade strah in dvom vase in v svoje sposobnosti. Ker se vse naglo spreminja, imamo občutek, da se vse ruši. Da izgubljamo svojo identiteto. Prisotni so občutki osamljenosti in zapuščenosti, tudi če smo v krogu ljudi. Iščemo umik, da predelamo, da spoznamo, kaj si želimo. Po drugi strani pa vedno bolj zaznavamo okolico. Naši čuti se prebujajo, postajamo senzitivni in čutimo stvari in energije, ki jih do sedaj nismo. To je popolnoma normalno in da to ublažimo, potrebujemo umik v naravo, počitek in pitje zadostne količine vode in uživanje lahke hrane.

Prehajamo skozi fizične in čustvene spremembe. Čustva, ki smo jih potlačili in jih nismo predelali, silijo na površje, da se soočimo z njimi in jih osvobodimo. Občutek krivde in sramu lahko priplavata na površje. Temu se ne moremo več ogniti, zato je dobro, da ne bežite pred tem. Saj veste, da sebi ne morete ubežati. Soočite se s svojimi ranami in strahovi. Je resnično osvobajajoče.

Čustvene in karmične vezi se začnejo razpuščati. Vaš notranji glas, vaša intuicija postaja vse močnejša. Ko pričnemo z dvigovanjem svoje vibracije, nas nižje vibracije ne dosežejo več in določeni ljudje odpadejo iz našega življenja. Ko absorbiramo vedno več svetlobe v našem telesu, se pomladimo, obraz postane mladosten in gube izginejo. Proces staranja se upočasni.

Nenadoma spoznate, da ne morete več kontrolirati in nadzorovati dogodkov in ljudi, niti nimate več potrebe. Pripravljeni ste spustiti vse, saj je nenavezanost na ljudi, materialne dobrine in dogodke pot v svobodo. Vse, kar potrebujete in želite, ste le vi sami in vaš notranji mir. Postanete sami sebi dovolj in ste najvrednejši produkt v vašem življenju. Ne iščete potrditev zunaj sebe, saj veste, da ste le vi sami krojač svoje sreče.

Separacija se briše in ponovno postajate del enosti, del nečesa večjega. Bolj ste povezani z vašim višjim jazom in vašim energetskim timom, kar se kaže v tem, da ste vedno pravi čas na pravem mestu. Čutite to povezanost z vsako molekulo v vesolju in z vsakim bitjem na planetu. Dobivate informacije, ki so se vam prej zdele nedostopne. Telepatske sposobnosti se odprejo in lahko se sporazumevate brez besed. Na ljudi gledate iz vidika ljubezni in sočutja, ter iščete in ustvarjate harmonijo kamorkoli greste.

Vse to so znaki, skozi katere prehajamo vsi mi. Zato se nikar ne upirajte, temveč se raje prepustite toku. Saj s tem, ko spreminjate sebe, spreminjate svet, ki postaja lepši in svetlejši za vse nas. Skupaj ustvarjamo svetlejšo prihodnost. Vaša rast, vaš razvoj in sprememba sta pomembni za planet in vse človeštvo. VI ste pomembni del tega procesa, ki ste ga sami izbrali, preden ste prišli na planet v tem času.

V kolikor bi želeli sam proces pospešiti, vam lahko pomagam tudi s svojimi terapijami, ki vam bodo olajšale določene prehode. Več o terapijah najdete tukaj.

Zapomnite si le nekaj... v tem procesu niste sami... nikoli niste bili in nikoli ne boste!!! Imate vso podporo vesolja in vašega tima.

Nadaljevanje članka najdete tukaj >

Objem,
Romana

5 komentarjev:

  1. Neverjetno se počutim, ko sem to prebrala. Veliko resnice zapisano med vrsticami. Res sem cel čas bolj utrujena, večkrat meditiram in se počutim čudovito potem. Hvala Romana

    OdgovoriIzbriši
  2. Neverjetno se počutim, ko sem to prebrala. Veliko resnice zapisano med vrsticami. Res sem cel čas bolj utrujena, večkrat meditiram in se počutim čudovito potem. Hvala Romana

    OdgovoriIzbriši