sobota, 4. marec 2017

Kaj se dogaja z nami in našimi telesi? - 2.del


Kot ste opazili, se je leto začelo zelo intenzivno, kar se tiče prehladov, viroz in grip. A vse le ni tako, kot je videti na prvi pogled. Gre za masovno čiščenje celotne populacije, o katerem sem že govorila v prvem delu. Pravzaprav gre za simptome prebujanja, ki se kažejo kot glavoboli, bolečine in senzacije v naših telesih, ki so pogostokrat narobe razumljeni. 

Kot sem že pisala, gre Zemlja skozi transformacijo in prehajamo v vibracijo 5. dimenzije. Gre za dvig zavesti celotnega planeta, kjer bo sčasoma Zemlja v celoti vibrirala na vibraciji 5. dimenzije (ljubezen, luč, radost in obilje za vse). Da pa bi lahko sprejeli vibracijo 5. dimenzije v naša telesa, se le-ta morajo najprej osvoboditi vseh starih vzorcev in prepričanj, ki so zapisani v našem DNK-ju in celicah naših teles. 

Veliko stvari si lahko olajšamo, ko se nehamo upirati procesu in se boriti proti njemu, ter prisluhnemo temu, kaj nam naše telo sporoča. Marsikoga telo naravnost prisili, da si vzame počitek zase. Ker ga nismo slišali, ko nam je tiho šepetal, da rabi počitek in odmor, je telo uporabilo skrajne ukrepe kričanja (bolečina, prehladi, senzacije, ...). Naše telo spušča vso zgoščeno energijo in energetske zapise, ki nam več ne služijo. Gre za transformacijo v svetlobna kristalna telesa, ki nas bodo bolj podpirala v novih energijah. 

Če na vse skupaj gledamo kot na težavo ali problem in se še dodatno upiramo temu, se bo proces zavlekel in ne bomo prav nič pridobili. Svojemu telesu raje namenimo pozornost, prisluhnimo mu, kaj potrebuje in mu to omogočimo. Lahko je le več počitka, pitje vode, spanja ali več sprehodov v naravi. Lahko je popolna sprememba hrane, ki nas bolj podpre in omogoči telesu, da lažje preide na višji nivo. Naše telo se nadgrajuje in zato potrebuje vso našo pozornost. 

In tukaj ne gre za tekmovanje. Ni nobenega datuma, do kdaj moramo dvigniti svojo vibracijo. In dvignili jo bomo v vsakem primeru, hočemo to ali ne, saj Zemlja zahteva to. Zemlja ne podpira več starih energij in želi spremembo. Bolj ko smo prisotni v trenutku in z našim telesom, lažje nam bo, saj bomo slišali potrebe našega telesa. 

V prvem delu sem že pisala o tem,kaj se dogaja z našimi telesi, kar si lahko preberete tukaj.

Danes pa želim pisati o drugih simptomih, ki jih lahko opažate ko se vaša vibracija dviguje na vibracijo 5. dimenzije. Pa poglejmo...

Naše vsakdanje življenje je pogosto napolnjeno z občutkom velike radosti, smeha, lahkotnosti, ljubezni 

Naše naravno stanje je stanje smeha in radosti, veselja, ljubezni, igrivosti in navdušenosti. In bolj, ko se naša DNK nadgrajuje in opušča stare vzorce in programe, ki so nam bili vsajeni, bolj se začnemo vračati nazaj k sebi, v svojo naravno bit. Gre za nadgradnjo našega operacijskega sistema telesa na 5. dimenzijo, kar pospeši določene procese in funkcije, ter jim olajša delovanje. 

Da bi olajšali proces, mu lahko pomagamo z umirjanjem in sproščanjem (kakršen koli način sproščanja in poglabljanja vase, sprehod, sprememba prehrane,...), kar bo omogočilo našemu telesu in umu več stabilnosti, oster in kreativen um, jasen spomin in olajšalo naše vsesplošno življenje. 

Med prehodom na višjo vibracijo lahko občutimo naključne trenutke globokega notranjega miru in smo pripravljeni opustiti stvari, ki nam ne služijo več s popolno lahkoto. Težave 3. dimenzije (pomanjkanje denarja, pomanjkanje ljubezni, neplačani računi, dolgovi, slabo zdravje, premalo časa, preveč dela,...) nas ne bodo več bremenile, ko se zjutraj prebudimo. Enostavno imamo občutek, da je za vse poskrbljeno in da se bo vse odvilo, kot se mora (in se). 

V 5. dimenziji ni mogoče živeti v strahu in dvomu, temveč v zaupanju in vedenju, da je za vse dovolj vsega. Ko se dvignejo naši podzavestni vzorci strahov in dvomov (kar se večini ta hip dogaja), da jih opustimo in predelamo, bomo to naredili veliko lažje, kot včasih. Ne dovolimo si, da se poistovetimo s temi vzorci strahov in dvomov, temveč jih le opazujmo in spustimo. Prišli so na površje, da jih lahko osvobodimo in s tem posledično tudi sebe. 

V tej tranziciji na višje dimenzije se zopet naučimo v popolnosti sprejemati sebe, brez obsojanja. Sprejmimo se takšne, kot smo... vse svetle in manj svetle dele sebe. Sprejmimo vsako informacijo z odprtim umom in jo spustimo. Spoznajmo sebe kot neskončno bitje, ki je močno in neomejeno ter globoko povezano z Virom vsega, kar je.




Svet okoli sebe začnemo doživljali veliko lepše s svojimi čuti in pogosto imamo občutek, da smo zaljubljeni

Kar sama opažam tudi pri sebi je to, da je življenje postalo barvito, lepše, bolj veselo in radostno. In ta občutek je res zelo podoben občutku zaljubljenosti, ko vse doživljamo drugače. Enostavno se zaljubimo v življenje, v sebe, v svoje telo in vse skupaj doživljamo popolnoma drugače. Naša telesa zaznavajo energije okoli sebe ves čas. In ko se odpremo vsem tem energijam, se prebudi tudi naše telo. Prebudijo se naši senzorni čuti in dejansko čutimo energijo ljubezni v zraku, ki prihaja v enormnih količinah na planet. Ta občutek je naravnost neverjeten. 

Svet dobi nove barve, ljudje so bolj prijazni in sočutni, ker smo mi bolj prijazni in sočutni. Začnemo videvati barve, ki jih do sedaj nismo opazili. Njihov spekter se razširi skupaj z našim zaznavanjem. In ko srečamo ljudi, ki prav tako vibrirajo na vibraciji 5. dimenzije, lahko v nas vzbudijo tako močne občutke sreče in občutke domačnosti, da nam od vsega tega polzijo solze sreče po licih. 

Slišimo lahko tone in zvoke, ki jih drugi (še) ne zmorejo. Tudi tišina dobi poseben zvok, ki ga prej nismo zaznali ali zmogli slišati. Slišimo lahko glas svetlobe, ki poboža naše srce in dušo. Lahko slišimo sporočila naših vodnikov in bitij 5. zavesti, ki komunicirajo z nami preko našega srca. Čeprav ne vidimo nikogar ob sebi, jih lahko čutimo in čutimo njihovo ljubezen in prisotnost. To so bitja, ki nam prenašajo sporočila in komunicirajo z nami preko energij. 

Naša intuicija se nadgrajuje, marsikomu se spontano odklepajo psihofizični darovi. Kar naenkrat lahko vidimo obrise, ki jih prej nismo videvali, imamo žive sanje ali vidimo dogodke iz preteklosti ali celo prihodnosti. Naša jasnovidnost se je odklenila in začeli smo opažati stvari, ki jih prej nismo videli. Lahko vidimo obrise aure pri ljudeh. 

Celo naši notranji občutki so močnejši. Naša jasnočutnost je močnejša in lahko zaznavamo okolico veliko bolj intenzivno, kot do sedaj. Tudi pri sebi sem opazila, da zaznavam subtilne energije in v telesu začutim elektriko, ki potuje po hiši. Čeprav je senzitivnost včasih lahko zelo naporna in izčrpljujoča za telo, je po drugi strani veliko darilo, ki nas lahko obvaruje neprijetnih izkušenj. 

Včasih lahko slišimo glas v svoji glavi ali pa dobivamo znake iz okolice in od drugih ljudi. Vse to so znaki jasnoslušnosti... in ne, niste nori. Bolj ko dvigujemo svojo vibracijo, višje tone bomo slišali. Kot sem že omenila, tišina ni več tišina, temveč postane posebna simfonija. 

Spet drugim pa se odpre jasnovednost. Gre za vedenje, ki ga imamo o določeni stvari, čeprav nikoli nikjer tega nismo prebrali. Enostavno vemo stvari, pa čeprav nam ni jasno od kje. Lahko začnemo prejemati informacije, ki jih še ni na tem planetu in začnemo kanalizirati nove tehnike in ideje, ki so zelo napredne in še kako potrebne našemu svetu. 
Prav tako se nam lahko vključijo telepatske sposobnosti in opazimo, da dostikrat komuniciramo z nekom telepatsko - na daljavo. Dostikrat popolnoma spontano, vendar z vajo to lahko nadgradimo. 

Zavedajte se, da so to sposobnosti vsakega med nami, ne samo izbrancev. Če lahko jaz, lahko tudi vi!!! Zagotovo! In ja... tudi največji skeptiki se prebujajo in marsikoga je strah, ker ne ve, kaj s tem narediti. Nič! Prepustite se in si dovolite izkušati. To so naše naravne sposobnosti, ki smo jih zaklenili že kot otroci in v času prebujanja se zopet spominjamo svojih darov. 

Prav tako se nam začne odpirati in širiti srčna čakra, kar lahko zaznamo kot intenzivnost v prsnem košu. Vračamo se nazaj v srce, k delovanju iz srca in da bi naša srca lahko sprejela več ljubezni in svetlobe, se morajo najprej zaceliti rane preteklosti. Včasih je ta bolečina lahko zelo neprijetna, a še kako potrebna, saj smo ljudje preveč delovali iz ega in razuma. Postali smo hladni do sočloveka, živali in narave. Preveč smo delovali iz ega in premalo iz srca in višjega srca, kjer je doma sočutje. In sedaj je čas, da se te vrednote obudijo. A najprej jih moramo obuditi v sebi. Sočutje in ljubezen nista popolna, če ne vključujeta nas samih. Zato dovolite srcu, da se še bolj odpre, še bolj razširi in na ta način sprejme še več svetlobe in ljubezni. 

Bolj, ko dvigujemo svojo vibracijo, bolj je pomembno stanje, ne delovanje

Postati moramo ta energija, ki bo k sebi pritegnila tisto, kar si želimo. To ne pomeni, da ne rabimo nič delati. Vendar delovanje v smislu, da smo videti zaposleni in da garamo noč in dan, v vibraciji 5. dimenzije ustvari ravno nasproten učinek. Ko smo na pravi poti, ko sledimo sebi in toku, bomo delovali iz bitja. Delo, ki ga bomo opravili bo lahkotno in spontano, saj bo usklajeno z nami in našo vibracijo. 

Dokler želimo nadzorovati ter izsiljevati rezultate s prekomernim delom, bomo slej ko prej naleteli na oviro. Če ne drugega, nas bo telo prisililo k počitku. Marsikdo namreč beži v delo, da se mu ni treba soočiti s seboj in s svojimi vzorci. A vesolje nima več posluha. Vesolje želi, da se prebudimo vsi, saj je bilo dovolj zlorabe. Zlorabe sebe, telesa, sočloveka, živali in narave. 

Vibracija 5. dimenzije nas vrača nazaj k sebi in k brezpogojni ljubezni in radosti. In bolj, ko bomo dopuščali ta spontani proces ali ga celo pospešili z raznimi tehnikami (v ta namen sta se kanalizirali tudi Mavrična terapija in Kvantni preboj), lažji in hitrejši bo proces. Bolj se bomo upirali, več težav si bomo ustvarili in otežili ter podaljšali sam proces. 

Počitek postane nuja

V tem času naša telesa potrebujejo čim več počitka. Vem, da ni vedno možnost, da si vzamemo čas za počitek, a kadar si lahko, naredimo to brez slabe vesti. Čeprav je na prvi pogled videti, da se nič ne dogaja in samo "lenarimo", se zavedajte, da se obnova in nadgradnja dogaja na celičnem nivoju. In dostikrat to lahko občutimo kot izjemno utrujenost. Ko omogočimo telesu počitek ali celo spanec, ki uspava naš um ter izklopi kontrolo, bomo lahko opazili, da že samo 1h globokega spanca pomladi naše telo in ga napolni z energijo ter olajša simptome.

Sama sem opazila, da ko je moje telo utrujeno, potrebujem 30-60 minutni spanec, saj takrat jaz osebno prejemam "dowload" informacij. Po tem kratkotrajnem počitku se zbudim pomlajena, saj je telo sprejelo nove frekvence luči. Če se takrat upiram ali nimam možnosti počitka, se mi to pozna cel dan in postanem razdražljiva. Zato sem se naučila poslušati svoje telo in mu dati to, kar v danem trenutku potrebuje. 

In enako priporočam tudi vam. Prisluhnite mu, naučite se slišati svoje telo in v vsakem trenutku boste dobili prave informacije, ki jih potrebujete. Telo ima namreč svojo zavest, ve in zazna več, ko si naš um sploh lahko predstavlja.

Je zdaj čas, da se nehamo upirati spremembam, nehamo obsojati sebe in svoje telo ter ga vključimo v svoje življenje? Je zdaj čas, da se bolj posvetimo svojemu telesu? 

Še vedno nas zvesto nosi, kamorkoli želimo. Mogoče je čas, da mu pokažemo malce več hvaležnosti za vse, kar dela za nas. Telo ni naš sovražnik in nas ne kaznuje, kljub vsej zlorabi, ki jo vršimo nad njim (sodbe, prehrana, negativne misli, pretiran šport... ).

Je zdaj čas, da mu vrnemo vsaj malo ljubezni in hvaležnosti? 

Poskusite in opazujte, kako se bo vaše telo odzvalo.

Objem,
Romana

2 komentarja:

  1. Krasen članek,ki sem ga z veseljem prebrala.Tudi sama se trudim in delam na tem,čeprav je težko mi bo uspelo.Danes sem meditirala z boginjo Akašo,lep pozdrav Majda

    OdgovoriIzbriši