četrtek, 5. november 2015

Diamant v nastajanju

Ko ste na tleh in imate občutek, da ste sam, se spomnite, da je nekdo tam zunaj, ki misli na vas in mu ni vseeno. Naj bodo to starši, otroci, prijatelji, partnerji... nihče ni nikoli sam. In tudi, če na tej strani nimate nikogar, so bitja svetlobe povsod okoli vas. Kadar vam je hudo in imate krizo, jih prosite, naj vas objamejo in potolažijo. Naj vam pomagajo prebroditi to obdobje, skozi katerega prehajate.

Vsak med nami se je že kdaj srečal s težkimi trenutki, ko ne vidi več izhoda. Ko se vrtite v krogu in imate občutek ujetosti. Teža čustev, skozi katere greste v tistem trenutku je gromozanska. Tudi ljudje, ki se ukvarjamo s temi stvarmi, nismo imuni na to. In za nas je včasih še težje, ker mislimo, da zmoremo vse sami, da ne rabimo pomoči ali nam ni dovoljeno prositi zanjo. Vendar to ni res! Vsak med nami si zasluži pomoč!

Zato smo prišli istočasno na ta planet, da si pomagamo, da spodbujamo drug drugega in da smo si v oporo. Včasih je dovolj, da vam nekdo samo prisluhne. Obstaja veliko društev za pomoč, ko ne vidite izhoda. Zavedajte se, da ko prosite za pomoč, niste slabiči temveč zmagovalci! Odločili ste se, da nobena okoliščina in situacija ne bo vplivala na vas in da jo želite premagati. Ozavestite to! VI STE ZMAGOVALCI, ker se ne predate, kljub temu, da vam je težko.

In zapomnite si, da vsaka situacija, pa naj izgleda še tako težko, je skriti blagoslov in darilo. Kaže vam, kaj še lahko pri sebi očistite in spustite. Namesto, da se sprašujete, kaj ste naredili narobe in zakaj se vam to dogaja, se vprašajte:

*Kaj je prav z mano, pa tega ne vidim?
*Kaj je prav v tej situaciji, pa tega ne vidim?
*Kaj je blagoslov/darilo tukaj, pa tega ne vidim? 

Ko obrnete fokus iz negativnega na pozitivno, se situacija lahko spremeni, saj z osredotočanjem na pozitivno, le-to ustvarjate in krepite. Kaj, če je to obdobje, skozi katerega prehajamo vsi ta hip največje darilo do sedaj, da odpade vse tisto, kar nam ne služi več in nas je do sedaj samo obremenjevalo in ustavljalo?



Tudi diamant zasije pod pritiskom. In vi ste DIAMANTI! Mogoče še nebrušen, vendar zagotovo ste diamant!!!

Je zdaj čas, da zasijete in umaknete vse, kar zakriva vaš sijaj? Ste pripravljeni svetu pokazati svojo luč? Svoj sijaj? Svet vas potrebuje! Svet potrebuje VAŠO unikatnost, VAŠ pečat, zato nikar ne obupajte! Čas je, da vaša LUČ zasveti!

Objem,
Romana

Ni komentarjev:

Objavite komentar