sobota, 7. november 2015

Ne dovolite drugim, da vam vzamejo sanje

Nikoli nikomur ne dovolite, da vam govori, kaj lahko ali česa ne morete doseči. Niti SEBI!!! Če imate sanje, jih zaščitite. Marsikdo vam bo rekel, da je nekaj nemogoče doseči, ker ne želijo, da uspete ali pa sami ne verjamejo, da je možno. Žal je med njimi dostikrat tudi vaša družina in ljudje, ki jih imate radi in naj bi vas podpirali. Če sami tega ne morejo doseči, bodo tudi vas prepričevali v to. Ne dovolite jim, da vam vzamejo sanje.

 
Povežite se in sodelujte s tistimi ljudmi, ki vas podpirajo in verjamejo v vas. Tudi za Luno so govorili, da je nedosegljiva... danes vemo, da to ni res. Tudi z roba vesolja se da skočit... Torej, kaj je nemogoče? NIČ!! Če vi veste, da nekaj bo delovalo, čuvajte to idejo in vaše sanje in jih dosezite. Če ste vi dobili to idejo, ste jo dobili z razlogom... ker veste, da je dosegljiva!!! Zato, ker jo VI lahko dosežete!
Veliko ljudi žal ne sledi svojim sanjam. Marsikateri odrasel človek sploh nima sanj. Jaz pa vem in verjamem, da lahko dosežete vse, kar si zadate!!

Just go for it!!

Ni komentarjev:

Objavite komentar