torek, 3. november 2015

Kar oddajaš, to ustvarjaš

Vsak posameznik je odgovoren za energijo, ki jo oddaja v svet. Če oddajaš strah, ustvarjaš več strahu v kolektivni zavesti, če oddajaš mir in ljubezen, ustvarjaš več miru in ljubezni v kolektivni zavesti.

Ljudje smo med seboj povezani in če se več kot 5 ljudi združi, vpliva na kolektivno zavest.

Strah je največja manipulacija te realnosti. Bodite pozorni, kako se počutite, ko vas je strah... ste v krču, vas zvija, postajate črnogledi? To so znaki, ko vam vaše telo in vaša intuicija sporoča, da je laž. Kar je resnica, boste občutili kot lahkotno, kar je laž, boste občutili kot težo. Mediji so prežeti s strahom in ga še potencirajo. Na vas pa je ali boste v to verjeli ali ne.


In kako vedeti, kaj je res in kaj ne? Recite resnica, je to res? In zopet poslušajte svoje zaznave. Vi veste veliko več, kot si ta trenutek priznate in nikar ne predajajte moči drugim.

Kakšno prihodnost želite ustvariti? Na kar se osredotočate, proti čemur se borite, temu dajete moč.

98% strahov se nikoli ne realizira, saj je to utvara ega. Zamišljajte si lepo, mirno in srečno prihodnost in bodite med tistimi, ki bodo v kolektivno zavest sadili pozitivne misli. Dovolj je 1% svetovnega prebivalstva, da se stvari izboljšajo, saj imajo pozitivne misli močnejšo in višjo vibracijo kot negativne misli.

Vsak naj začne pri sebi in pri sebi spreminja vzorce. Strah je iluzija in ko to prepoznate, se lahko osvobodite in zaživite lahkotnejše in srečnejše življenje. Ker ko vas kdorkoli ustrahuje, ima neke skrite namene in želi z vami manipulirat. Ker se takrat ubadate z iluzijo, namesto da bi videli resnico. Ampak vi ste prepametni za manipulacijo.

 Čaka vas boljše življenje... takoj, ko spremenite fokus iz strahu na mir. Ste pripravljeni to izbrati?

Objem,
Romana

Ni komentarjev:

Objavite komentar