sobota, 28. november 2015

Vaša rojstna pravica

Kdaj se boste pričeli zavedati, da je vaša ROJSTNA PRAVICA, da ste bogati, srečni, uspešni,...? 

V vsakem trenutku lahko izberete nekaj boljšega zase. Samo zato, ker ste človeško BITje, je to vaša rojstna pravica!!! Mi vsi smo del ENOSTI, mi vsi smo KREATORJI! Zakaj potem ne bi smeli imeti obilja? Zato, ker smo kupili laž, da je revščina in pomanjkanje. Zato, ker še vedno kupujemo laž, da nismo vredni. Zato, ker želimo ugajati in biti sprejeti v družbo... Ker če smo uspešni, nas ljudje gledajo po strani, tega pa ne želimo. Ampak vsak med nami ima pravico, da izbere nekaj več. Samo zato, ker je <3

Kaj pa, če je res tako enostavno? Niste že naveličani pomanjkanja? Niste že naveličani trpljenja in bolečine? Zakaj potem to vedno znova in znova izbirate? Zakaj raje delite revščino, namesto obilja? Zato, ker so to izbrali tudi drugi? Kaj pa če s tem, ko vi izberete najboljše ZASE, pokažete drugim, da lahko tudi oni sami naredijo isto? Ali ni to najboljša pomoč drugemu, ko mu z zgledom pokažeš, kaj se da? In če želi, lahko on to tudi sam doseže. Če ne, je pa še vedno lahko tam, kjer je. Dopustiti, da ljudje izberejo zase, karkoli že to je, je največji dar, ki ga lahko nekomu podarimo. To je ta brezpogojna ljubezen, ko dopuščaš, brez sodbe, brez kritiziranja.


Kaj pa, če ni nič prav in nič narobe? Samo je! Mi smo dodali oznake, mi smo dodali plus in minus. Energija je le energija, ni ne dobra ne slaba.

In ja, še vedno srečujem veliko ljudi, ki ne cenijo sebe in svojega dela. Kdo pravi, da oseba, ki se ukvarja z duhovnostjo in spiritualnimi zadevami ne sme biti bogata ali da ne sme zaračunati storitev? Zakaj ne? Naša ROJSTNA PRAVICA je. Zakaj potem ljudje ne hodijo zastonj v službo? V čem je razlika? Je ni!

Začnite ceniti sebe in svoj čas, svojo energijo. Ne predajajte svoje moči drugim. Vedno imate možnost izbire... lahko izberete strah, trpljenje, bolečino, revščino, bolezen... ali pa pogum, veselje, obilje, zdravje. To slednje sem izbrala tudi sama!

Izbira je VAŠA!!! Izberite NAJBOLJŠE ZASE, ker vas pripada <3

Ni komentarjev:

Objavite komentar